Cosmetics

Koska et koskaan tiedä, milloin sinun tarvitsee tehdä meikkiä autiomaassa Twilight: Uusi Bobbi Brown Desert Twilight Pieni harja Set

owl-hoot-sarjassa pimeässä …

“Paikat, kaikki! Paikat! Okei, Karen, se on hämärä. Aurinko on asetettu. Muista, että olet aavikolla, ja kaikki äkillinen iskee tehdä meikkiäsi. ”

“Okei…”

“Aaaaaaa, toimintaa!”

“Doopdadoo, katsotaan … Luulen, että teen meikki nyt. tuntuu täysin järkevältä asiaa täällä autiomaassa, nähdessään liian tumma lukea. ”

Owl hoots jonnekin lähellä.

“Mikä tuo on?! Jeez, olen todella hermostunut tänä iltana. Se vaikeuttaa meikkiäni näiden pikkuharjojen kanssa … ”

Kun olin valmis toisena päivänä, haasin itseni tekemään koko silmä näyttää alusta loppuun neljä pientä harjaa New rajoitettu painos Bobbi Brown Desert Twilight pieni harja sarja (55 dollaria), ja ya tietää, olen todella saanut melko pitkälle.

Lopetin minun Eyeshadow ja liner, molemmat mielestäni osoittautui kunnossa, mutta sitten sain stumped.

MAINOS

Desert Twilight -sarjassa on tilava metallinen ja turkoosi pussi (söpö!), Pieni punastunut harja, silmän pyyhkäisyharja (pohjimmiltaan tasainen Eyeshadow Brush), yksi Bobbin kulman luomiväri harjoista ja erittäin hieno silmänympärysharja . Tässä on kuitenkin asia: se ei tule sekoitusharjalla, mikä tekee sovelluksesta vähän haastavaa minulle.

Haluan käyttää pörröistä, kupolia silmänharjaa hyppäsi kaikki reunat ja luoda värin kaltevuuksia, kun teen meikkiin (suosikkini sekoittamiseen on Mac 217).

Nyt kun ajattelen sitä … i Kinda Wish Bobbi oli vaihtanut poskipyörä sarjaan pörröinen kupolin sekoitusharja. Tarkoitan, mielestäni poskipyörä toimii hyvin – olen käyttänyt sitä soveltaa jauhetta silmäni alla – mutta minulle ainakin sekoitusharja olisi ollut paljon hyödyllisempi.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oh, ja entä veneet, b? Tiedän, että siinä on tilaa siinä söpössä pienessä pussissa pienen kulman kulman harjalla (kuten Mac 266). Jotta voit täyttää minun kulmani Mac Betonin kanssa, joka on paljon helpompaa.

Joten, voisinko ojentaa säännöllisen arsenalin jokapäiväistä harjoista tämän pakkauksen harjoille? Um … luultavasti ei, vaikka en epäröi käyttää sitä, jos olen yhtäkkiä heräsin Vegasissa eräänä aamuna ilman tavallisia harjoja ja joutui nopeasti lyömään jotkut kasvot maalilla, of-the-hetki häät Elvis-teemalla kappeli.

Hyppysi, mielestäni he tekisivät hyvin. Saatat joutua työskentelemään jotkut sarjan rajoituksista, kuten käyttämällä kulmakynä jauheen sijaan tai pakkaamalla erillinen sekoitusharja.

Viisikymmentäviisi dollaria on paljon Tacosia, mutta tässä on hyvä laatu. Nämä ovat paljon parempia harjoja kuin tyypillisiä pienelle harjalle. Harjakset tuntevat pehmeän, ja harjan päät ovat kaikki mukavia, täynnä ja pörröisiä. Ei naarmuuntunut, naarmu.

Ja siinä tapauksessa, joka tulee harjoihin, on yllättävän tilava, helposti riittävän suuri pitämään NARS Freplay Cheek paletti tai neljä täysikokoista Bobbi Brown kiiltoja.

Juuri nyt käytän sitä kuljettamaan iPhone. Se näyttää pieneltä iPhonen makuupussilta, lol!

Hinta: $ 55
Saatavuus: Käytettävissä nyt Bobbi Brown laskurit ja verkossa osoitteessa bobbibrowncosmetics.com
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B

Puhuminen harjoista ..

Olin puhdistanut minun viime yönä luotettavan baarin o ‘Burtin mehiläisten saippualla, kun tajusin, että 10 minuuttia vietän joka päivä pesemällä harjat lisäävät paljon enemmän kuin tunti viikossa.

Se on neljä tuntia kuukaudessa, 48 tuntia vuodessa, tai kaksi koko päivää käytetty likaisten meikki harjat.

Pyhä Freaking Crap!

Tiedätkö mitä tarvitsemme? Itsepuhdistuvat meikki harjat.

Keksijät maailman, pyysi puheluni! Ja aloita Mac 217, 239, 224 ja 266 harjat (silmäharjat, joita käytän usein).

MAINOS

Kiitos. Se olisi hienoa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen