Kuinka vanha olit, kun sait ensimmäisen makeoverin laskurin? Kerro minulle siitä.

aika matkan alas muistiviiva …
Vuosi oli 1989.

Tallentanut kello oli avajaiskaudellaan (zack sekä Kelly 4 koskaan!), Samoin kuin olin vain Wee Lass of 14, mutta kun olin uusi lukiossa, ohjelmasta uskoin, että olin kaikki kasvanut samoin kuin kypsä.

MAINOS

LOL!

Enpä olisi arvannut…

Syksyllä äitini vei minut erittäin hyvin ensimmäiseen matkaan meikkilaskuriin. Se oli kliiniqueque.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se on yksi minun kauneimmista meikki muistoistani, samoin kuin yksi suosituimmista muistoista äitini kanssa, koska hän ei ole koskaan ollut aito meikki ihminen, mutta hän teki sen minulle.

Olin syönyt teini-aikakauslehtiä tuolloin sekä houkuttelemalla meikki ideoita sekä tavaraa (Oh, verkossa aika ennen valittaa blogeja) Kun yksi päivä, asemaan kouluun, äitini kysyi minulta, jos ajattelin minua siitä, että saat jonkin verran meikkiä.

Uh … ohjelmasta totesin kyllä.

Joten, että viikonloppu menimme kliinique counter Newpark Mall. Valitsin punastusta, luomiväristä (“Twas vaaleanpunainen sekä sininen … niin myöhään” 80s!), Huulipuna sekä säätiö.

Ei ripsiväriä, koska äitini katsoi, että se on liian kypsä. ”

Ei ole liian dramaattinen … mutta tämä matkan tyyppi muuttunut elämäni. Ennen tätä matkaa Clinique Counteriin minun oli vaadittu liukumaan ja kulumaan meikkiä alaspäin alaspäin, koska vanhempani olivat erittäin tiukat.

Lopuksi minun ei tarvinnut liukua enää, samoin kuin se oli puhdasta iloa. Meikkiloidat avautuvat. Voisin lopulta paljastaa itseni piilossa.

Sinun vuorosi! Kuinka vanha olit, kun sait ensimmäisen makeoverin laskuriin? Kerro minulle siitä.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. Toivottavasti sinulla oli loistava lavupäivä, babe. Meidän oli mukavaa. Vietimme iltapäivällä kaupungissa Golden Entrance Park, samoin kuin tein jotain uutta. El Hub sekä minä vuokrasin paddleboat sekä työkalulla Stow Lake, jota en pidä mielessä koskaan nähdä ennen (ja asuin ihanteellisen vieressä puiston vieressä pari vuotta!). Se oli melko hauska päivä.