Cosmetics

60 sekunnin tarkastelu: korres huulilohkobuster, tilavuus II

, oletko 1) ei voi kääriä, koska lemmikkisi työnantaja on työskennellyt hullun ylitöiden aikana tai 2) kokea tuskallisen kuivista huulista koska se tekee siitä, että juliste [lisää silmä karkkia täällä] makuuhuoneen seinälle (ei tuomiota!), tai 3) Olet todella, todellakin kuin säästää rahaa hydratoivilla huulituotteilla Korresista, siellä on suuri mahdollisuus huulet haluavat Uusi huulilohko, tilavuus II.

Sephora Special Sarja sisältää kolme täysikokoista 0.21-unssia huulitavoja ja kolme 0,34 unssia täysikokoisia putkia huulikansilla lasittavalla lomalla, jotka jopa kaksinkertaistuvat lahjapakkauksen puristuksella.

MAINOS

Ostettu erikseen, palaset kustannukset 78 dollaria, mutta se on suuren arvopakkauksen kauneus. yhdessä täällä he ovat 39 dollaria.

Korresin huulipyörät sekä huulen voin lasit on muotoiltu ilman parabeeneja, sulfaatteja, synteettisiä tuoksuja, petrokemikaaleja, ftalaatteja, muuntogeenisiä organismeja tai triklosaania.

Lip Blockbuster Kit

Kaikki kuusi Super kosteuttava sävyjä – huulipyörät poistavat Guava, lämmin koralli granaattiomena sekä ruusuinen vaaleanpunainen kvittenä; samoin kuin neutraalin vaaleanpunainen jasmiini, vadelma sekä punainen villi lisääntynyt – muotoillaan luonnollisilla öljyillä sekä uutteita rauhoittaville ja tilan huulille, samoin kuin he käyttävät pelkäämään, jolloin ne purrrfect Näkyy Loma Smokey Silmät.

Voi, samoin kuin jokaisella on heikko, kevyesti hedelmäinen tuoksu sekä maku, jota pidän.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kudos, Korres, hyvä arvo, joka on täynnä hydrating Lip -tuotteita!

Hinta: 39 dollaria (78 dollarin arvo)
Saatavuus: Tarjottu nyt pelkästään Sephora-myymälöissä sekä internetissä osoitteessa Sephora.com
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: A +

Hei, kurpitsa

LOL! Ei, tämä kurpitsa leipää ei tullut siitä kurpitsasta, joka kuuluu välilehtien. Hän on edelleen turvallinen … nyt. Aion joko kääntää sen keittoon ja leipoa siemeniä tai hyödyntää sitä kaunistaakseen uuden ruokailutilaa pöydän keskustaan ​​(uskalla unelma!).

Tämä Loaf tuli laatikosta Trader Joen. Olen vain sekaisin öljyä, munia sekä vettä sekä kiinni se uunissa tunnin ajan.

Se todellakin osoittautui todella maukasta! Hieman suppea kuin odotin (lähes kuin piparkakku), kuitenkin Voi niin kostea ja herkullinen.

Aion olla viipale juuri nyt … Haluaisitko yhden?

MAINOS

Toivon, että hump-päiväsi pääsi hyvältä alkuun sekä se meikki näyttää kovaa (Fee-Urse!).

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen