Last-Minute Bargain-hälytys! Muutamia Lisää tunteja tänä iltana, hajoaminen ei ole vaikea tehdä uuden kolmipitkän tarte kohtelemaan itseäsi upeisiin lahjoihin Amazon-kokoelmasta

Pidän suuren bargainin hajuista aamulla …

Se haisee … voitto!

MAINOS

LOL! Olen aivan varma, että se ei ole tarkalleen, miten tämä todellinen linja menee, nähdessään täsmälleen, kuinka Apocalypse on nyt yksi parhaista viidestä edullisesta elokuvastani koko ajan, mutta se on täsmälleen kuinka mielestäni Tarton New Hemmottele itseäsi upeisiin lahjoihin Amazonista Kokoelma.

Keskustele erinomaisesta sileän stufferimateriaalista. Pidän erimielisyyden lomamatkusta hyödyntämään sileää stuffereja, samoin kuin 49,98 dollaria (496 dollarin arvo) näyttää täydelliseltä.

Mutta se on qvc.com yksinomainen, samoin kuin myynti kestää vain muutaman tunnin (myynti päättyy tänä iltana 28. marraskuuta 2012)!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Se on helppo jakaa kolmeen erilliseen, nopeasti lahjakkaita sarjoja, joka on ensimmäinen neljä kashmir-veden kestäviä liikkuvia linjoja, toinen neljällä Maracuja jumalallisella säteillä lipglosses sekä kolmas 20 amazonian savi silmävarjot.

Lahjoja, sarjat toimivat noin 16 dollariin kukin, samoin kuin ya katsot sitä? – He näyttävät jo lahjaksi kääritty!

Amazonian Clay Eyeshadows
Toinen katsella luomiväri
Maracuja jumalallinen säteilevät huuliputket

Cashmere Vedenkestävät liikkuvat vuoraukset
Lip kiiltävät vasemmalla ja oikealla puolella olevat vuoraukset
Vasemmalla puolella olevat vuoraukset sekä kiiltävät oikealla
Varjojen värit
Söpö!

Tarte on asia pelkkä tuotteille, erityisesti tummemmille ihon sävyille kuin minun. Kappaleista täällä, uskon, että voiset pehmeät vuoraukset pakkaa eniten pigmenttiä.

Puhuminen linjasta, he ovat vähän kuin välilehdet, koska he pelkäävät vettä … kuten riveissä. He tekevät hienosti minun ripsien rivillä ei kuitenkaan voi seistä vesilinjani lainkaan.

Jos kiinnostava korko on piqued, lyö nyt! Set tarjotaan vain muutaman tunnin ajan.

Hinta: $ 49.98
Saatavuus: Vain muutama tunti! Myynti päättyy tänä iltana, 28. marraskuuta, QVC.comissa.
Makeup ja kauneus blogi Arvosana: B + (erinomainen arvo erinomaisella valikoimalla pelkkä, julmina tuotteet)

My Mid-Week Book -raportti

Viime yönä olen lopulta valmis kirjan, jonka olen lukenut, ennen sen jälkeen Samantha Sotto.

It sat on my Kindle for a few weeks before I got around to it, as well as then when I started reading it a few weeks back, it seemed a bit slow. Joka ilta minä noutan sen sekä syksyllä unessa muutaman sivun sisällä, lol!

Not that it’s tiring at all… just a bit slow.

10 sekunnin yhteenveto: Joukon yliluonnollisia tapahtumia, leski epäilee, että hänen kuollut toinen puoli voi itse asiassa olla elossa, samoin kuin hän aloittaisi matkan löytää totuus.

It’s one of those stories that jumps around in time as well as starts out a bit confusing, however it gets clearer (and better, I think) over time.

I liked it…but I most likely won’t be reading it a second time.

MAINOS

Now the fun part — hunting for a new book! any type of recomendations?

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen