Cosmetics

Voitko tehdä halkeamat? 24 dollarin Sephora Dramaattinen suorituskyky Longwear Lash Kit, väärät ripset voivat

#makeUpConfessions. Se ei ollut kaksinkertainen liimataukko, joka tarttui silmään, kun törmäsin 24 dollarin dramaattisen suorituskyvyn Longwear Lash Kit Sephora Toisena päivänä, vaikka mielestäni se oli mielenkiintoinen ja toisin kuin mitä voin muistaa. (Eräspäässä on ohut, joustava harja idea liima-aineen soveltamiseksi, ja toisessa päässä on ripsiväri kaltainen sauva. Siisti.)

Ja se ei ollut vääriä ripset itse, vaikka luulen, että ne näyttävät melko viileiltä. Sen sijaan, että jokaiselle silmälle on täynnä tai osittaista nauhaa, ne jaetaan kahteen puolikkaaseen, jotta voit luoda räätälöityjä ripsien näyttämistä.

MAINOS

Haluatko, jos haluat paljon luonnollisempia vääriä ripsien näyttämistä (luonnollinen väärä ripsien ulkoasu), käytä vain ulompaa osaa jokaiselle silmälle. Tai jos haluat paljon enemmän ripsien äänenvoimakkuutta silmäsi sisäkulmien ympärillä, valitse vain sisäiset. Tai jos olet mielialalla, käännä se, käytä kaikkia neljä kappaletta, kaksi silmää kohti.

Joo … se on paljon työtä. Ja se kuulostaa monimutkaisena, eikö se?

Mutta odota, siellä on enemmän.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Nämä ripset on luotu käytettäväksi luonnollisten ripsien alla. Ei suoraan päälle.

Yup, alla yo ‘ripset.

Wha?!

Tiedän, että se puhaltaa mielesi.

Olen todella kuullut ali-the-ripsien vääriä silmukkatekniikkaa meikki taiteilija palkalla, kun taas takaisin, joka on oppinut sen kokeneesta Drag Queen. Muistan, kun ajattelin “, se on täysin hulluja housut. En ole tarpeeksi koordinoinut sitä. ”

Mutta tällä paketilla, ehkä olen. Mielestäni minun on annettava se yrittää meikkitieteen nimessä.

Odota, missä olin?

Anteeksi, olen hyvin unelias tänä iltapäivänä …

Todellakin. Syynä tämä paketti tarttui silmäni oli funky-näköinen työkalu, joka tunnetaan myös nimellä “Bulls Eye Lashdin applikaattori” ihanteellinen siellä paketin keskellä.

Jälkeen pelottava esiintyminen parilla teräviä pinsetejä ja jotkut vääristyvät jonkin aikaa, minä vannoin, etten koskaan anna mitään, joka voisi pokata silmäni lähelle minun peepers uudelleen, joten olen käyttänyt sormiaan viime aikoina, ja he työskentelevät ok …

Mutta joskus, kuten kun minulla on ollut liikaa kahvia, olen kaikki peukalot.

En voinut käyttää ehdottomasti apua asettamalla ripset alas ja saada heidät paikalleen, ja nämä näyttävät he voisivat auttaa (vähän / ei ole vaaraa silmäsäni).

Sephora myös myy Bulls Eye Lash Applikaattori itselleen 12 dollaria, mutta valitettavasti he olivat loppu varastosta, kun olin siellä, mikä voi tai ei ole voinut pyytää minua saamaan suorituskyvyn Longwear Lash Kit.

MAINOS

Makeup Science -nimessä. Olen varma, että ymmärrät.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen