Oletko koskaan keventänyt hiuksiasi ja / tai kulmasi?

Onko blondit todella paljon hauskempaa? Kysymykset haluavat tietää!
Hiukset, kyllä, kulma, ei, vaikka olen vakavasti katsonut viimeksi mainitun kevyempää, varsinkin kun minulla on ollut oikeus-hiukset.

Ainoa asia, joka on pysähdetty minut, on ollut huoltokenttä. En ole vain ajatellut, että voisin käsitellä ylläpitoa … minun kulmani ovat luonnollisesti tumma ja, joilla on todella tummat juuret, en voi ajatella välissä vaiheessa.

MAINOS

Voi liian paljon …

Minun hiukset, olen kuitenkin kevennetty muutaman kerran. Mielestäni ensimmäiset yritykset olivat keskikoulussa, ja Oh, minun Gosh! – Muistatko aurinkoa? Muistan sen käyttämisen – mielestäni se oli kuudes tai seitsemäs luokka? – Ja kuten, kuten suorat oranssit hiukset!

Käytin myös tätä kermanvalkaisuaineita, joita Jolene, voit saada apteekit? Jälleen kerran päädyin oranssi hiukset … ja oranssi viikset, haha!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mutta tiedätte, olin nuori ja ei ollut ehdottomasti idea, mitä teen. Kaikki, mitä tiesin, oli se hauskaa (paitsi kun se ei todellakaan toiminut).

Lukiossa, olin kasvanut pois tästä vaiheesta ja piti hiukset lähinnä pimeässä, mutta menin läpi toisen hiustenvalon loitsun korkeakoulussa, kun minulla oli yksi paksu, käytännöllisesti katsoen blondiputki minun bangs, la rogue from X mies.

Katse takaisin siihen … Luulen, että olisin ehkä katsonut vähän hulluja housut, mutta ajattelin, että se oli kuuma sh * t tuolloin, lol!

20-luvun ja 30-luvun kautta tähän asti olen mennyt takaisin – jakautumaan erilaisten karameelin sävyjen välillä. Mielestäni hiusten värin kanssa, varsinkin kun keventäisit sen, se tuntuu käytännöllisesti katsoen, että käytät eri persoonallisuutta. Kaikki – vaatteesi ja jopa keinona meikki näyttää – näyttää erilaiselta. Mielestäni se on hauskaa.

Hiukset ovat nyt luultavasti tummimmat se on ollut todella pitkään, mutta voin mennä valaisemaan pian …

MAINOS

Kuka tietää? Teen luultavasti jotain hämärässä.

Entä sinä? Oletko koskaan keventänyt hiuksiasi ja / tai kulmasi?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen